Diensten

Aanbod City Spa Tiel

Bekijk ons aanbod. Heb je een vraag over één van onze massages? Stuur gerust een mail naar info@cityspatiel.nl

Bekijk ons aanbod
Welke massage is jouw favoriet?

Ontspanningsmassage

Een rustgevende massage met gebruik van heerlijke oliën, afgestemd op jouw wensen. Extra lang genieten van de ontspanningsmassage? Boek dan de XL en kom 80 minuten tot rust.

Voetreflex

Een voetreflexmassage is een massage waarbij reflexzones op voeten intensief worden gemasseerd. Dit optimaliseert de doorbloeding van de cellen in de corresponderende organen.

Sportmassage

Sport jij fanatiek? Dan is het goed om regelmatig een sportmassage te boeken voor het herstel en ontspanning van de spieren. Vooraf bespreken we of er eventueel spierpijnklachten zijn.

Mama to be

Ben jij op dit moment zwanger en wil je even heerlijk tot rust komen? Onze zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat jij echt even kan ontspannenn. Deze massage is mogelijk vanaf 14 weken zwanger.

Duo Massage

Liever samen tegelijk ontspannen? Boek dan de duo ontspanningsmassage. Deze masaage is ook mogelijk als je zwanger bent. Vermeldt bj opmerking hoeveel weken je zwanger bent.

Hot Stone

Houd jij van warmte op jouw lichaam? Boek dan de hot sone massage. Bij deze massage maken we gebruik van warme stenen op jouw lichaam.